Visste du att...

Svenskarna bakom Cyberpunk 2077-trailern

Cyberpunk 2077

Lokala talanger

Bor man i en liten ort påvisar lokaltidningarna om någon från orten gjort något bra. Tar man steget ut i världen fungerar konceptet för svenskar också.

Farväl Kansas
Det är knappast någon annans förtjänst än CD Projekt Red att deras kommande Cyberpunk 2077 fått den uppmärksamhet, vill inte säga Hype – det känns fel, som det fått. Men för att nå ut tar de hjälp av diverse kompetenta personer. Delar av musiken är svensk och när det gäller trailers har de hyrt in Goodbye Kansas som tidigare varit belägna på Södermalm i Stockholm. Nu håller de till i en egen byggnad i Hammarbyhöjden.

Goodbye Kansas är en fras från Alice i underlandet och även om företaget hade en spelinvesteringssektion, som numera är såld till THQ Nordic, så passar det väl bra då huvudsysslan är filmrelaterade förehavanden.

Cyberpunk 2077
Trailern som miljoner och åter miljoner sett har i alla fall skapats av Goodbye Kansas och hur det gick till kan man se i den här bakom kulisserna-filmen. Även om den inte direkt går på djupet. Men att filma hur något görs är ett perfekt sätt att få fler ögon på samma sak och dessutom ge kreatörerna lite extra visibilitet. Filmen ser ni nedan.

Lämna ett svar