Visste du att...

Galen spelstol från Acer

Galen spelstol från Acer

Predator Thronos Air spelstol ser inte ut som någon annan spelstol.

Predator Thronos Air
Acers nyaste spelstol, är en utmärkt bas för riktigt fokuserade gamers med en massa stålar. Stålkonstruktionen består av en stol, modulärt bord och skärmarm. Den omger spelaren i en omslutande cockpit för totalt och komplett fokus på spelet. Den grönblå belysningen ger ifrån ett mjukt och svalt ljus som är perfekt för gaming.

Stolen kan justeras i flera vinklar – 130 grader på insidan och 180 på utsidan – för maximal komfort. Den har även en massagefunktion. Bordet har en hylla för tangentbord och mus som kan justeras efter vinkeln på stolen så att det alltid är bekvämt att skriva. Ett fotstöd håller fötterna upphöjda.

Plats för tre skärmar
Skärmarmen har plats för upp till tre skärmar och kan höjas och sänkas manuellt med ett handtag som är placerat under det mellersta skärmstativet. Dessutom kan en kamera placeras precis ovanför den mellersta skärmen, så att det blir enkelt att visa upp sin galna stol via streaming.

För att hålla ytan ren och organiserad sitter det en hylla för datorn bakom stolen och kabelsystemet ser till att inga sladdar hänger i vägen. Acer erbjuder även en rad anpassningsalternativ och uppgraderingar, som till exempel en stabilisator som förhindrar att stolen rör sig under spelsessioner, mugghållare, USB-hubb och kamera.

Inget pris än så länge, men det lär dyka upp närmare stolens lansering i sista kvartalet 2019. Vi kan förmoda att prislappen kommer att vara rätt saftig. Sen måste man även köpa dator och tre monitorer med mera. Det kostar att ligga på botten.

Lämna ett svar