Visste du att...

Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct

nintendo keps e3 E3

Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct

Nattens Nintendo Direct avslöjade bland annat att Blizzards populära spel Overwatch Legendary Edition kommer till Nintendo Switch.

Nintendo Direct
Vi fick också veta mer om kommande spel som The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword och Pokémon Shield. Andra höjdpunkter var att det avslöjades att Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore och Xenoblade Chronicles: Definitive Edition släpps till Nintendo Switch nästa år. Vi fick veta att det kommer många fler fighters till Super Smash Bros Ultimate som DLC:er och att det kommer Super NES-spel Nintendo Switch Online.

Fler saker som meddelades

Overwatch Legendary Edition
Tracer, Mei, Hanzo och de andra färgstarka karaktärerna från det populära onlinespelet Overwatch kommer till Nintendo Switch. Release den 15 oktober.

Super Smash Bros Ultimate
Terry Bogard från klassiska spelet Fatal Fury kommer till Super Smash Bros Ultimate som spelbar karaktär i november. Terry Bogard är en del av Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass. Banjo & Kazooie kommer också till Super Smash Bros Ultimate som nya fighters. De är en del av Challenger Pack DLC nummer tre.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Monolithsofts spel Xenoblade Chronicles, som ursprungligen släpptes 2011 till Wii föds på nytt på Nintendo Switch som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Släpps under 2020.

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore
RPG-spelet som förenar Fire Emblem och ATLUS kommer till Nintendo Switch. Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore är Nintendo Switch-versionen av spelet som ursprungligen släpptes till Wii U. Denna nya version innehåller bland annat en sång som inte fanns med i originalet och nya inslag i spelets story. Release är den 17 januari.

Super Nintendo – Nintendo Switch Online
Det kommer Super NES-spel till Nintendo Switch och de är tillgängliga för alla som har Nintendo Switch Online. Redan imorgon, den 6 september, släpps följande 20 klassiska Super NES-spel som är listande nedan.

Super Mario World
Super Mario Kart
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Super Metroid
Stunt Race FX
Kirby’s Dream Land 3
Super Mario World 2: Yoshi’s Island
Star Fox
F-Zero
Pilotwings
Kirby’s Dream Course
Brawl Brothers
Breath of Fire
Demon’s Crest
Joe & Mac 2: Lost in the Tropics
SUPER E.D.F. Earth Defence Force
Super Ghouls’n Ghosts
Super Puyo Puyo 2
Super Soccer
Super Tennis

Super Nintendo Entertainment System Controller
Är du Nintendo Switch Online-medlem kommer du att kunna köpa en trådlös Super Nintendo Entertainment System Controller. Mer info om detta längre fram.

Pokémon Sword och Pokémon Shield
Ny info – och två nya Pokémon – avslöjades. Polteageist är en spöktyp-Pokémon som gillar att gömma sig på hotell och restauranger. Dess kropp är gjord av te och om den litar på sin tränare kan tränaren till och med få smaka lite. Pokémon Cramorant är flygande- och vattentyp och gillar att svälja allt som ser tillräckligt gott ut. Den har en exklusiv förmåga kallad Gulp Missile. Det kommer finnas gott om möjligheter att klä dig som du vill. Det finns också många sorters frisyrer att välja på och du kan använda makeup. Perfekt för alla som vill ha sin egen stil i spelet. Gillar du att campa så kommer det finnas ett Pokémon Camp. På så sätt kan du lära känna dina Pokémon ännu bättre. I området som heter Wild Area kan du dessutom besöka andra spelares campingplatser. Upp till fyra spelare kan campa tillsammans samtidigt.

Luigi’s Mansion 3
Varenda våning i det lyxiga hotellet har ett eget tema, bland annat ett där det finns pyramider och sand. Finns också en våning med disco-tema och en annan med pirat-tema. Ytterligare ett flerspelarläge finns, som går under namnet ScreamPark Party Mode, där två till åtta spelare kan kämpa mot varandra. Ett lag är Luigis och ett annat är Gooigis och det gäller att besegra så många spöken som möjligt! Allt sker på en och samma Nintendo Switch consol. Se bara till att ha handkontroller så det räcker till alla!

Animal Crossing: New Horizons
I Nintendo Direct-sändningen fick vi se lite mer av livet på ön. Bland annat hur man tillverkar olika saker. Spelet släpps till Nintendo Switch den 20 mars 2020.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Om du skaffar den Link amiibo som släpps samtidigt med spelet, den 20 september, kan du spara de Dungeons du skapat. Perfekt om du vill dela med dig av dina egna Dungeons till en vän.

Daemon X Machina
Det avslöjades att en ny demo för spelet finns att ladda ned redan idag. Perfekt för alla som vill testa de kraftfulla Arsenals innan spelet släpps.

Luigis Mansion 3DS

Lämna ett svar