Visste du att...

Ny bärbar speldatorer med 300Hz skärm från Acer

Nya gaminglaptops från Acer

Predator Triton 500 kommer med display på 300 Hz.

Nyheter från teknikmässan i Berlin
Idag presenterade Acer nya spellaptopen Predator Triton 300 och Predator Triton 500 med 300 Hz-skärm. Predator Triton 300 utökar Triton-serien med en prisvärd lösning för vardagsgamers som värdesätter slimmade och lätta former.

“Predator Triton 300 kompletterar Triton-serien med spellaptopar och ger gamers ett brett sortiment av tunn och lätt utrustning,” säger Peter Kaic, Product Business Unit Director, Acer Nordics. ”Efter det varma välkomnandet av Predator Thronos har vi tagit fram Predator Thronos Air, som gör att gamers kan uppgradera sin spelmiljö och fullkomligt bli ett med spelet.”

Acer Predator Triton 300.

Tunna och lätta Predator Triton 300
Predator Triton 300 är det nyaste tillskottet till den slimma Triton-serien, driven av Windows 10. Den är den bra kombinationen av prestanda och funktioner paketerade i en slimmad design. Aluminiumchassit väger 2,3 kg och har samma mattsvarta design med blå belysning och detaljer som övriga maskiner i Predator-serien.

Maskinen har upp till en nionde generationens Intel Core i7-processor och en NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkort samt 16GB DDR4 2666 Hz-minnen – som kan uppgraderas till 32GB om önskas. Den har stöd för upp till två 1TB PCIe NVMe SSD-diskar i RAID 0 och en hårddisk på upp till 2 TB, så att det alltid finns plats för massiva mängder speldata. Killer Wi-Fi 6 AX 1650 tillsammans Killer Ethernet ser till att spelet kör snabbt och laggfritt.

Full HD IPS-skärm på 15,6 tum har smal kant, en uppdateringshastighet på 144 Hz och en responstid på 3 ms, vilket garanterar realistisk grafik och levande färger så att spelet och varje liten detalj kommer till liv. Tangentbordet har zonad RGB-belysning och dedikerade Turbo- och Predator Sense-knappar. Dessutom är WASD-, pil- och dedikerade tangenter konkava och transparenta för att bara ännu bekvämare att använda.

Predator Triton 300 har även samma termiska design som övriga laptopar i Predator-serien, inklusive Acers dubbla metallfläktar 4th Gen AeroBlade 3D, CoolBoost-teknologi och strategiskt placerade luftintag och ventiler. Prislappen börjar på 13 490 kronor.

Acer Predator Triton 500.

Predator Triton 500
Predator Triton 500 har en 15,6-tums Full HD-skärm på 300 Hz och är 17,9 mm tjock med en vikt på 2,1 kg. Den har ett robust metallchassi och smala kanter runt skärmen på endast 6,3 mm, vilket ger ett imponerande body-to-screen-förhållande på 81 procent. Priset börjar på 24 490 kronor.

Lämna ett svar