Visste du att...

Gameplay-video från Blair Witch

Blair Witch bjuder på Gameplay-film

Blair Witch visades upp för första gången på E3-mässan i Los Angeles

Blair Witch
Idag släpptes en film som visar upp hur spelandet ser ut i kommande Blair Witch. Det var ju inte igår som filmen hade premiär, så den kanske kan få lite extra visningar på vilken streamingtjänst som den går på. Exakt hur spelupplägget skulle se ut funderade vi på, men nu ser man alltså hur det går till – i alla fall delar av det.

Folk spydde i biograferna
När Blair Witch Project gick på bio rapporterades det om att folk spydde i biograferna. Det hade inget med att filmen var dålig eller skrämmande att göra, utan det var för att allt var filmat med en handhållen videokamera och besökarna blev åksjuka. Det lär inte hända med spelet i och med att alla spelare är vana med förstapersonsspel. Eller, vi hoppas det inte händer i alla fall.

Lämna ett svar