Visste du att...

Lila och vita Turtle Beach-lurar i begränsad upplaga

Turtle Beach lurar med begränsad upplaga

Det var inte en särskrivning ovan, utan mer Göteborgshumor…

Lila Recon Spark
Turtle Beach Recon Spark finns nu ute i en begränsad upplaga av färgkombinationen lavender och vit, även om det ser ut som lila i våra ögon. De funkar till Xbox, Playstation, Switch och PC. Luren är en så kallad ”entry level”-lur och det kan ju läsas som nybörjarprylar på gott och ont. Men hur avancerade behöver lurar vara kan man fråga sig, det är ju inte direkt så ljudet kommer snabbare eller något sånt. Är de bekväma och du tycker de låter bra, då gör de sitt jobb.

”We’re excited to launch the Recon Spark as Turtle Beach’s first product with a unique colour treatment”, sade Juergen Stark som är vd på Turtle Beach. ”The Recon Spark is for gamers who want a new, distinct look as well as great sound and crystal-clear chat.”

40 Pund
Prislappen är 40 Pund, som då borde kunna bli 500 kronor här hemma. Det kan vara helt fel, men vi hittar ingen prisuppgift i skrivande stund.

Super Mario Maker 2
Läs recennsionen av Super Mario Maker 2 >>

Lämna ett svar