Visste du att...

Vi testar plånboksfodral till Oneplus 7 Pro

Oneplus 7 Pro är en imponerande telefon har vi kunnat konstatera och den förtjänar ett bra skydd.

Oneplus erbjuder ingen plånboksfodral till 7 Pro
Oneplus har egna skal och plånböcker vilka alltid varit bland de bästa till deras mobiler. Nu har Oneplus 7 Pro visats upp och mycket riktigt finns en massa skal, men för ovanlighetens skulle finns ingen plånbok i tillbehörsserien. Tidigare har Oneplus alltid erbjudit ett mycket slimmat fodral som gått under namnet Flip Cover som vi verkligen uppskattat. Förvånansvärt nog erbjuder de inget sådant till 7 Pro, så vi bestämde oss för att kika runt lite och hitta något motsvarande på annat håll. Och det gjorde vi.

Googlat i massor för att hitta bästa alternativet
Efter att ha googlat i massor, besökt mängder av siter hittade vi Skin Pro Series Case OnePlus 7 Pro hos Phonelife.se. Humoristiskt nog var det faktiskt det första fodralet vi tittade på, men plöjde igenom en massa siter för att hitta något som vi ansåg vara en värdig ersättare till Oneplus Flip Cover.

Skin Pro Series Case OnePlus 7 Pro
Nu har vi Skin Pro Series Case OnePlus 7 Pro i våra händer och kan snabbt konstatera att det är i princip likadant som Oneplus-fodralet. Den största skillnaden är att Oneplus fäster telefonen via att man klickar i den i varje hörn och lämnar resten av telefonen med sin kant oskyddad. Skin Pro har ett helt skydd man trycker ner hela telefonen i och det är alltså i princip ett skal som de fäst en plånbok på. Det gör att det skyddar bra, men trots att det är lite mer rejäl botten är den lika slimmad som Oneplus-fodralet. Kort och gott ett vinnande koncept. Tidigare erfarenheter med Oneplus-fodralet på en Oneplus 5T är att telefonen kunde åka ur fodralet i och med att den bara satt fast i kanterna, det kommer inte hända med Skin Pro-fodralet i och med att det återsluter hela telefonen.

Vill man se på film kan man självklart använda fodralet som ett ställ. Det är lite svårare att få det att stå kvar än andra skal vi testat, vilket förmodligen har att göra med att skalet är slimmat till max och telefonen är rätt stor och tillhör inte de lättaste på marknaden med sina 206 gram. Nu är det här inget problem, bara att man kanske får göra ett försök eller två till man hittar rätt läge och sedan kanske ägna en tanke på var den skulle falla ner om skalet ger vika. Det är för övrigt ett tips för alla skal och filmtittare – luftgropar kan ställa till det.

Bra skal för en billig peng
Oneplus 7 Pro kommer att börja säljas den 21:a maj och det är säkert fler än vi som kommer att sakna fodralet som de erbjöd tidigare. Vi frågade på chatten om det skulle komma något framöver, men fick svaret att de inte visste det när frågan ställdes. Som tur är spelar det ingen roll när vi nu hittat något som är lika slimmat och kanske rent av skyddar lite bättre till och med.

Letar du ett slimmat fodral till din nya ögonsten, då hittar du det här. Det finns i svart och blått utförande för 179 kronor. Och är det något annat du letar efter finns fler att välja mellan via Oneplus 7 Pro-sidan på samma sida.

Lämna ett svar