Visste du att...

Oneplus näst bästa tillverkaren för Android-uppdateringar

OnePlus 6T McLaren Edition

Oneplus näst bästa tillverkaren för Android-uppdateringar

I senaste AOSMark rankas Oneplus som näst bästa Android-tillverkaren vad gäller uppdateringar. Bara Googles eget märke Pixel kommer före.

AOSMark rankar tillverkare från 0 till 6 efter förmågan att säkerställa de senaste uppdateringarna av operativsystemet i sina mobiler. OnePlus fick 2,75 poäng vilket är bättre än merparten av konkurrenterna. OnePlus har en lång tradition av att snabbt anpassa nya Android-versioner efter sina mobiler och att se till att hastigheten och prestandan hos äldre modeller inte påverkas negativt av ny mjukvara.

Oneplus egen version av Android heter Oxygen OS och företaget har nyligen beslutat att uppdatera alla sina produkter under minst 36 månader för att ge dem längre livslängd.

Att rankas högt i AOSMark är viktigt för OnePlus eftersom det är en bekräftelse på att konsumenter kan förvänta sig ett långt och fortlöpande stöd av operativsystemet i sina mobiler. Att ha den senaste versionen av operativsystemet är viktigt eftersom det möjliggör bättre säkerhet och användande av de senaste apparna.

OnePlus 6T McLaren Edition

Lämna ett svar