Visste du att...

Svenska Batalj får ett lanseringsdatum i februari

Batalj Fall Damage

Batalj släpps till PC den 21:a februari

Svenska Fall Damage meddelar att deras spel Batalj kommer att släppas redan i februari, närmare bestämt den 21:a februari. Många hade nog förväntat sig att det skulle komma senare i år, så de som väntat på turbaserad action drar nog på smilbanden.

Betan slutar på fredag
Har du inte spelat Batalj än och vill kika på det, då kan du besöka spelets hemsida, där man kan ladda ner betakoder. Betan slutar på fredag, så du har några dagar på dig. Sedan gissar vi att de inte stänger ner på en fredag i och med tidszoner, så det går nog bra att spela till måndag skulle vi gissa. Däremot kan det nog hända att de plockar bort betasidan på Playbatalj.com innan det. Så skynda-skynda.

“We’ve been hard at work getting the game as polished and stable. The team set out to deliver three factions, nine heroes and 54 units – and that’s what we’re doing. Ultimately giving players millions of squad variants to play around with and ‘break the meta’. We are super excited to announce that the release date for BATALJ will be the 21st of February.” säger Anders Gyllenberg som är VD på Fall Damage.

Du kan inte förhandsboka spelet, men du kan förbereda dig genom att lägga till det på din önskelista på Steam.

https://youtu.be/_PilSKc2w4g

Lämna ett svar