Visste du att...

Post Malone nästa HyperX-ambassadör

Post Malone HyperX

Post Malone nästa HyperX-ambassadör

HyperX gick idag ut med att Post Malone ansluter till deras grupp av ambassadörer.

Strömmar Call of Duty
Post Malone är en hängiven Call of Duty-spelare och kommer använda sig av HyperX hörlurar när han spelar och streamar. HyperX kommer även att sponsra Malones första egna festival “Posty Fest” i Dallas den 28:e oktober som har en lång lista av artister.

”HyperX är ett innovativt företag som delar min passion för gaming och dess tillhörande community. Jag är hedrad över att vara den första musikartisten som ansluter till HyperX ambassadörfamilj och ser fram emot vårt samarbete framöver” säger Post Malone.

Som en del av samarbetet kommer Malone att ha en framträdande roll i marknadsförings- och varumärkeskampanjer för HyperX under 2019. Dessutom kommer samarbetet integreras i hans Twitch-kanal.

HyperX Cloud PS4
Inte lurarna han har på sig, men väl ett par från HyperX.

Lämna ett svar