Visste du att...

Alienware meddelar ny mindre 15-tummare

Alienware M15 laptop

Alienware meddelar ny mindre 15-tums laoptop

Alienware är inte kända för att ha de mest bärbara av laptops och brukar ofta kallas släpbara. De har dock blivit mindre med åren och nu krymper det ännu mer.

Lättare och bättre
Alienware skrotar sin 13-tummare som gick att få med OLED-skärm och kommer nu att erbjuda en ny 15-tummare som är lättare och en väldans massa kraftfullare, det berättar i alla fall våran kompis Umar på Alienware i videon längst ner. Sedan kan man fundera på om det bara är namnet som är 15, för skärmen är 14.3 tum. Åttonde generationens Intel-processorer och Nvidia Gforce GTX 1060 eller 1070, vilket man kan spela VR-spel på om någon någonsin skulle vilja göra det givet vis. Färgerna är silver eller röd.

Förutom att datorn är smidigare, så sägs det att den ska klara upp till 17 timmar och det låter helt otroligt. Så vi hoppas att det är sant, men förmodar att det är i lägsta specifikation och lägsta av allt inställt. Min nuvarande Alienware 15 håller kanske 90 minuter med surfing och halvtimmen vid spelande på batteri.

Tangebordet
Av att bedöma bilderna så är tangentbordet större trots mindre dator och har numera även nummertangenter. Det har åstadkommits genom att gå ifrån det – enligt mig – fantastiska tangentbordet som finns i dagsläget till att ansluta sig till resten av tillverkarna som använder sig av tangenter som är fristående varandra och ser ut som öar. Det är en vanesak, men det bästa med Alienware-datorer har varit tangentbordet, så jag är lite besviken.

Alienware M15 laptop

Umar pratar M15 och dess fördelar mot deras gamla 13-tummare.

Lämna ett svar