Visste du att...

Ny Surface Laptop och brusreducerande hörlurar från Microsoft

microsoft surface laptop

På ett event i New York presenterade Microsoft nästa generations Surface-enheter samt ett nytt tillskott i Surface-familjen – de brusreducerande hörlurana Surface Headphones.

Här är en kort summering av vad Microsoft släpper inom en snar framtid. Vi börjar med lurarna som med sina 13 olika nivåer av brusreducering verkar förvånansvärt bra.

Surface Headphones
Hörlurar med 13 (!) brusreduceringsnivåer. Styr volymen och brusreduceringsnivån via intuitiva reglage på hörlurskåpan. Med åtta mikrofoner, varav två stycken riktade på varje kåpa, erbjuder Surface Headphones även den bästa ljudupptagningsförmågan för dina samtal.

Surface Pro 6
Surface Pro 6 är den mest kraftfulla Surface Pro:n någonsin tack vare den senaste 8:e generationens Intel Quad Core-processor som är över 67 procent snabbare än föregående generationens Surface Pro.

Surface Laptop 2
Likt Surface Pro 6 har Surface Laptop 2 fått den senaste, 8:e generationens fyrkärninga Intel-processor. Med ny processor, noggrant utvalda material och en fantastisk PixelSense-pekskärm, tillsammans med bästa möjliga tangenbord och trackpad är Surface Laptop 2 hela 85 procent snabbare än föregående Surface Laptop. Detta utan att offra varken design, portabilitet eller sin 14,5 timmars batteritid som gjorde Surface Laptop så omtyckt.

Surface Studio 2
Surface Studio 2 är Microsofts mest kraftfulla enheten genom tiderna. Den är framtagen för kreatörer som kräver hög grafikprestanda och snabb processorbearbetning för mycket krävande arbeten. Surface Studio 2 har 1,5 gånger snabbare grafikprestanda och dubbelt så mycket grafikminne som tidigare. Skärmen i Surface Studio 2 har 38 procent högre ljusstyrka och 22 procent högre kontrast jämfört med originalversionen av Surface Studio.

Nästa uppdatering av Windows 10 och nyheter i Office 365
Precis som med varje uppdatering av Windows 10 utökas möjligheterna för vad du kan göra med din dator. Bland nyheterna i Windows 10 October 2018 Update öppnas möjligheten att flytta bilder och filer mellan din smarta telefon och datorn på ett smidigt och enkelt sätt. Kopplar du ihop din Andriod-telefon med din dator har du även möjlighet att skicka och läsa SMS via datorn. Office 365 har också fått flera intressanta nyheter för att låta dig vara mer produktiv än någonsin.

Lämna ett svar