Visste du att...

Fury och Savage – Två nya SSD-hårddiskar från HyperX

HyperX Fury SSD

HyperX utökar SSD-serien med Fury RGB och Savage EXO

Glada nyheter för de som inte gillar att radera sina Xbox- eller Playstation-spel för att få plats med nya.

SSD till folket
HyperX Fury RGB SSD och HyperX Savage EXO SSD heter de två nyheterna. Fury är framtagen för de som vill lysa upp sina spelriggar med LED-belysning. Blinkning åt folket. Savage är en extern SSD-enhet som passar till all möjlig lagring, men framför allt kommer den nog att glädja många konsolspelare.

”HyperX strävar efter att skapa innovativa och högkvalitativa lagringslösningar som passar behoven hos flera användare. Med nya HyperX Fury och Savage som båda använder 3D NAND-teknologi fortsätter vi att erbjuda exceptionella prestandaprodukter i HyperX SSD-serien” säger Tony Hollingsbee, SSD Business Manager EMEA.

För en förbättrad visuell upplevelse
Fury erbjuder en förbättrad visuell upplevelse tack vare en ljusslinga som erbjuder dynamiska och anpassningsbara RGB-ljuseffekter och är även kompatibelt med moderkort som stöder RGB-ljus och flera RGB-enheter. Den kan också kopplas för att synkronisera RGB-effekterna över interna system. SSD:n finns tillgänglig i kapacitet om 240GB, 480GB och 960GB och säljs som en separat RGB SSD eller tillsammans i kit som inkluderar en USB 3.0 anslutning, 3,5 tums konsol och monteringsskruvar, RGB-sladd, SATA-datasladd, USB 3.1 typ A till mini-USB-sladd och hårddiskkloning.

För snabb extern lagring
Savage är en perfekt lagringsenhet för användare som vill ha snabb, extern lagring för backups av spel, videoredigering och andra hastighetskänsliga lagringsbehov. SSD:n erbjuder datahastigheter på 500MB/s för läsning och 400MB/s för skrivning och kan enkelt anslutas till både Windows och Mac och är även kompatibelt med Xbox One och Playstation 4 via USB 3.1 Gen2-sladden.

SSD-enheten väger 56 gram och har en tunn och kompakt design för enkel användning vilket gör den ideal för snabb lagring och dataöverföring på språng. Den erbjuder en uppladdningstid på upp till 20 procent snabbare än dagens konsoler. Savage finns tillgänglig i kapacitet om 480GB och 960GB.

Savage EXO HyperX

Lämna ett svar