Visste du att...

Mojang meddelar Minecraft Dungeons

Mincraft Dungeons

Nytt Minecraft från Mojäng

Mincraft: Dungeons heter nästa spel i Minecraft-universumet

Made in Stockholm
Mojang flyttade nyligen in i nya lokaler då de växte ur sitt prisvinnande kontor på knivsöder. Nu sitter de i Munchenbryggeriet och blickar över Mälaren (tror det är Mälaren) och Kungsholmen. I dessa lokaler kommer nya Minecraft: Dungeons att utvecklas.

Actionäventyr
Spelet kommer vara ett actionäventyr inspirerade av klassiska ”dungeon crawlers”, där spelaren konstant kan upptäcka nya vapen och föremål som sedan kan användas mot fiender. Resan tar spelaren genom berg och dalar, träsk och gruvor. Man kommer kunna spela själv eller tillsammans med upp till fyra vänner. Längst ner på sidan finns en trailer som målar bättre än orden.

Plattformar
Initial bara PC meddelat, men med Microsoft som ägare kan man förmoda att det kommer till Xbox One, men om man ser till Minecraft generellt, så kommer det till alla enheter under solen förr eller senare.

Släpps 2019
Minecraft: Dungeons är meddelat till 2019, vilket för tillfället ger 365 möjliga lanseringsdagar. Det gör du självklart bäst genom att besöka spelets hemsida och följa Mojang här och där.

Lämna ett svar