Visste du att...

Nytt Luigi’s Mansion och Animal Crossing till Nintendo Switch

Luigis Mansion 3

Nytt Animal Crossing och Luigi´s Mansion till Nintendo Switch

I nattens Nintendo Direct avslöjades att två nya spel i två ytterst välkända spelserier är under utveckling till Nintendo Switch. Det ena är Animal Crossing och det andra spelet är Luigi’s Mansion 3. Båda dessa kommer exklusivt till Nintendo Switch under 2019.

Super Smash Switch
En annan spännande nyhet från Nintendo Direct är att det kommer ett Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch hårdvarupaket.

Luigi’s Mansion 3 teaser-film.

Nintendo Switch

Animal Crossing
Animal Crossing for Nintendo Switch, som spelets nuvarande arbetsnamn är. Ett nytt spel i Animal Crossing-serien. Det första sedan Animal Crossing: New Leaf, vilket släpptes till Nintendo 3DS under 2013. Det nya spelet släpps exklusivt till Nintendo Switch under 2019.

Super Smash Bros Ultimate
Isabelle från Animal Crossing-serien blir en spelbar fighter i Super Smash Bros Ultimate.

Luigi’s Mansion 3
Det är bara arbetsnamnet, men att det heter något i den stilen kan vi väl förmoda. Spelet släpps till Nintendo Switch under 2019.

Nintendo Switch Online
Som medlem får du tillgång till onlinespelande, sparfiler i molnet för kompatibla spel, ett växande bibliotek av NES-spel, speciella erbjudanden och en app för mobiltelefoner som gör spelsessionerna roligare. För dig som vill prova Nintendo Switch Online kommer du att kunna göra det i sju dagar utan kostnad.

Vid tjänstens lansering kommer det finnas 20 NES-spel tillgängliga, bland annat Super Mario Bros 3, The Legend of Zelda, Ice Hockey och Pro Wrestling – ett spel som inte sett dagens ljus sedan 1987.

Nintendo Entertainment System Controllers
Perfekta handkontroller för NES-spel via Nintendo Switch Online.

New Super Mario Bros U Deluxe
Upp till och med fyra spelare kan låta sig underhållas av denna finslipade version av detta klassiska Wii U-spelet när det släpps till Nintendo Switch den 11 januari 2019. Mario, Luigi och Toad återvänder som spelbara karaktärer, men får nu också sällskap av Nabbit och Toadette. Den senare kan också förvandla sig till nya karaktären Peachette som är perfekt för nybörjare. New Super Mario Bros U Deluxe innehåller också New Super Luigi U, det första plattformsspelet där Luigi hade en stor roll. Så se fram emot att ta dig an hela 164 banor.

Yoshi’s Crafted World
Spela som Yoshi och färdas genom en spännande värld fylld av olika sorters hushållsartiklar i detta nya plattformsäventyr till Nintendo Switch. Spelet har många hemligheter att undersöka och släpps våren 2019.

Nintendo Switch Super Smash Bros Ultimate edition
Ett elegant hårdvarupaket som innehåller spelkonsolen Nintendo Switch, två Joy- Con och en dockningsstation med Super Smash Bros-motiv samt – självklart – en nedladdningskod för Super Smash Bros Ultimate. Detta paket släpps den 16:e november, men spelets nedladdningskod aktiveras för den 7:e december när spelet släpps.

FINAL FANTASY Extravaganza
HD-versioner av ett flertal Final Fantasy-spel kommer till Nintendo Switch. Som FINAL FANTASY VII, FINAL FANTASY XII: The Zodiac Age, FINAL FANTASY IX, FINAL FANTASY X och FINAL FANTASY X-2. Detta blir första gången som någon av dessa Final Fantasy-spel släpps till en Nintendo-konsol. FINAL FANTASY XV Pocket Edition HD är snart tillgängligt via Nintendo eShop på Nintendo Switch och ytterligare tre spel från Final Fantasy-världarna kommer snart till Nintendo Switch. WORLD OF FINAL FANTASY MAXIMA släpps den 6 november, Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY! i vinter och FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition under 2019.

Town (arbetsnamn)
GAME FREAK, som utvecklar Pokémon-spelen, har nu skapat ett nytt rpg-spel som kommer exklusivt till Nintendo Switch. I Town tar du upp kampen mot invaderande monster och allt händer i en och samma stad. Släpps under 2019.

Katamari Damacy REROLL
En finslipad HD-version av klassiska spelet Katamari Damacy kommer till Nintendo Switch i vinter.

Asmodee Digital
Perfekt om du vill spela kortspel och brädspel som Carcassonne, The Lord of the Rings: Living Card Game, Pandemic, Munchkin och Catan på din Nintendo Switch. Släpps i december.

Daemon X Machina
I detta stilistiska actionspel som först avtäcktes på E3 står världen och dess invånare på ruinens brant. Som en legosoldat kommer spelare kunna styra en så kallad Arsenal. Besegra fiender och få tillgång till utrustning som kan användas direkt eller tas tillbaka till basstationen där nya rustningar kan skapas. Använd olika taktiker genom att växla mellan projektiler och närstridsattacker eller strid till fots för att få övertaget över striden. Daemon X Machina släpps till Nintendo Switch 2019.

Capcom Beat ’Em Up Bundle
Några av Capcoms mest klassiska arkadspel såsom Final Fight, Captain Commando och Knights of the Round kommer till Nintendo Switch med stöd för upp till fyra spelare lokalt eller online. Detta innefattar även spel som aldrig har släppts på hemkonsoler tidigare såsom Armored Warriors och Battle Circuit. Denna samling släpps via Nintendo eShop till Nintendo Switch den 18 september.

Cities: Skylines
Det kritikerrosade finskutvecklade och svenskutgivna stadsbyggarspelet är nu tillgängligt via Nintendo eShop till Nintendo Switch vilket innebär att spelare kommer kunna hantera resurser, förbättra livskvalitén, ge näring till affärslivet och stimulera tillväxt, närsomhelst, varsomhelst.

Civilization VI
Det kritikerrosade strategispelet kommer till Nintendo Switch 16 november. Med detta kommer också ett exklusivt trådlöst flerspelar-LAN-läge för upp till fyra personer.

Mega Man 11
Mega Man 11 dundrar in på Nintendo Switch den 2 oktober. Redan nu finns en gratis demoversion att ladda ner via Nintendo eShop. Genom att använda amiibo-figuren Mega Man från Smash Bros.-serien kommer det vara möjligt att låsa upp hjälpsamma föremål i fullversionen av spelet.

Splatoon 2 Version 4-uppdatering
Med start idag kommer de första vapnen i Kensa-samlingen i version 4.0 av Splatoon 2. Utöver detta kommer nya förändringar för Splatfest att ske. I början av oktober kommer version 4.1 som för med sig en ny bana, nya sånger och fler vapen i Kensa-kollektionen.

Mario Tennis Aces Version 2.0-uppdatering
Denna gratis-uppdatering som släpps 19 september innehåller ett nytt online-samarbetsläge där spelare deltar i tidsbegränsade uppdrag med andra spelare. Genom att klara av olika uppdrag kommer du få tillgång till speciella kläder och karaktärer med alternativa färgscheman med mera. Håll dessutom utkik efter nya spelbara karaktärer såsom Birdo, Shy Guy, Koopa Paratroopa och Petey Piranha.

Diablo III: Eternal Collection
Nintendo Switch-versionen av detta klassiska action-RPG kommer skicka spelare ut på en resa genom Sanctuary medan de besegrar arméer från helvetet och plundrar kraftfulla föremål som en av de sju spelbara klasserna. Upp till fyra spelare kan äventyra tillsammans antingen lokalt eller online. Nintendo Switch-versionen av spelet innehåller den exklusiva Legend of Ganondorf-rustningen och kompatibilitet med alla amiibo-figurer med mera. Diablo III: Eternal Collection släpps 2:a november.

Starlink Battle for Atlas
Gör en ”barrel roll” och besegra Wolfs team i Star Fox-uppdrag exklusiva för Nintendo Switch-versionen. Starlink: Battle for Atlas släpps till Nintendo Switch den 16:e oktober.

Två RPG-spel på väg
The World Ends With You – Final Remix från Square Enix släpps 12 oktober och Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country släpps 14 september för de som har Expansion Pass till Xenoblade Chronicles 2. Den fristående versionen släpps i butik en den 21 september.

Warframe
Free-to-start-spelet Warframe släpps till Nintendo Switch den 20:e november. Något vi skrev om igår och där kan du se en trailer.

Just Dance 2019
Dags att släppa loss till Camila Cabelo, Bruno Mars och Cardi B när Just Dance 2019 släpps till Nintendo Switch den 26:e oktober.

EA Sports FIFA 19
Den 28:e september är släpps EA Sports FIFA 19 till Nintendo Switch.

Team Sonic Racing
Detta racingspel med Sonic och hans vänner släpps till vintern till Nintendo Switch.

NBA 2K19
Den högst rankade serien inom basketsimulator-spel finns redan nu att spela till Nintendo Switch.

NBA 2K Playgrounds 2
Till hösten kommer detta NBA-arkadspel till Nintendo Switch.

Lego DC Super-Villains
Spela som Jokern, Harley, Lex Luthor och resten av de värsta skurkarna när Lego DC Super-Villains släpps till Nintendo Switch 19 oktober.

Nintendo 3DS

Kirby’s Extra Epic Yarn
Wii-spelet Kirby’s Epic Yarn kommer till Nintendo 3DS. Alla banor från det tidigare spelet är med i 3DS-versionen plus nya funktioner såsom att kunna göra ännu större garnbollar och förmågan att kalla på en vind som hjälper till att samla in pärlor. Plus två nya spellägen med familjära karaktärer såsom King Dedede och Meta Knight. Spelet kommer till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen under 2019.

Mario and Lugi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey
Ett av de mest älskade spelen i RPG-serien Mario & Luigi får en remake till Nintendo 3DS. Utöver förbättrad grafik och spelbarhet ingår ockås en sidoberättelse där vi får följa Bowser Jr. Medan han samlar en arme, skapar formationer, och ger sina allierade en hel uppsjö av attacker. Han skapar kaos helt enkelt. Den 25 januari släpps detta spel till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen.

Luigi’s Mansion
Det klassiska GameCube-spelet Luigi’s Mansion kommer till Nintendo 3DS. I den här versionen kan två spelare, som äger var sitt exemplar av spelet, spela tillsammans. Denna versionen har också stöd för amiibo. Använder du någon av de fyra amiibo som är kompatibla för spelet avslöjar de bland annat var Boo-spökena gömmer sig. Luigi’s Mansion släpps den 19:e oktober.

Yo-Kai WATCH Blasters
Dessa två redan släppta spel får en kostnadsfri uppdatering kallad “Moon Rabbit Crew” som släpps den 27 september. Då får du fler uppdrag, nya områden att utforska, nya Yo-kai att bli vän med och en ny Big Boss Yo-kai att ta dig an.

Animal Crossing-teaser.

Lämna ett svar