Visste du att...

ABF arrangerar spelutbildningar i Stockholm

Boden Business Park Game Jam

ABF erbjuder spelubildningar

Nybörjarkurser för dig som vill se om att jobba med spel är något för dig

10 lektioner för 2000 kronor
10 stycken 180 minuter långa lektioner vardera gäller för båda kurserna som erbjuds. Den ena i speldesign och den andra i spelgrafik. Båda har en prislapp på 2000 kronor och äger rum utanför Stockholm.

Grundläggande onlinekurs inom speldesign för nybörjare
Undrar du vad det är som gör spel roliga och intressanta? Den här kursen lär dig grunderna inom speldesign. Vi tittar under huven på olika spel och lära oss hur de fungerar och varför. Vi kommer också att skapa en enkel spelprototyp där du använder de designprinciper som du lär dig under kursen. Varje kurstillfälle innehåller en teoretisk och en praktisk del, där ni först lär er ämnet och sedan arbetar med en uppgift som är direkt relaterat till ämnet. 

Speldesign >>

Grundläggande onlinekurs inom spelgrafik för nybörjare 
Är du nyfiken på hur man skapar grafik till digitala spel? Kursen lär dig grunderna inom spelgrafik. Vi går igenom hur man tar ett koncept från idé till en färdig 2D-sprite med animationer. Vi tittar på hur man bygger upp spelmiljöer och ger en kort introduktion till 3D-grafik. All undervisning sker i gratisprogram man kan ladda ner från nätet. Varje kurstillfälle kommer att innehålla en teoretisk och en praktisk del, där ni först lär er ämnet och sedan arbetar med en uppgift som är direkt relaterat till ämnet. 

Spelgrafik >>

Bilden överst på sidan är från Boden Business Park, vilka också arrangerar spelutbildningar. Deras utbildningar är dock sedvanliga över två år.

Lämna ett svar