Visste du att...

Massor av utvecklarfilmer från Just Cause 4

Just Cause 4 avalanche

Just Cause 4 – Behind the Scenes

Svenska, eller om de numera är danska…, Avalanche Studios har släppt en jäkla massa filmer som kretsar kring kommande Just Cause 4.

Filmerna få vill se
Utvecklarfilmer brukar sällan bli speciellt populära. Det är lite så att spelarna skiter i hur utvecklarna har tänkt och vill hellre se spelet. För de som verkligen vill höra mer om hur allt gått till – den förskönade varianten självklart – så är det superintressant, men som sagt, den stora massan vill se gameplay. Det påvisar antalet visningar på Youtube rätt markant också – om någon inte litar på mina slutsatser. Men oavsett, här är en massa filmer för de som vill veta mer om Just Cause 4.

Om spelmotorn.

Väder.

Kapten krok.

Världen. Har de flygplats?

Just Cause 4 kommer den 4:e december och vi ser fram mot att sätta tänderna i spelet.

Avalanche Studios

Lämna ett svar