Visste du att...

THQ Nordic ger ut Genaration Zero i fysisk upplaga

Generation Zero Avalanche thq

Generation Zero varar för evigt i oförstörbar version

Gillar du spel som går att hålla i handen – då har THQ Nordic glada nyheter för dig. I alla fall om du tänkt köpa Avalanche Studios Generation Zero.

Boxad version som det brukar kallas på svenska… hmmm…
Fysisk upplaga av kommande Generation Zero från Avalanche Studios är på gång via THQ Nordic. Det innebär att spelet kommer att gå att köpa i sådana där vanliga butiker med en dörr och så vidare. Det kommer också att gå att sälja tillbaka för en oförskämt liten summa och sedan säljas dyrare på samma ställe. De där butikerna har en avancerad förädlingsteknik.

Lite snack från diverse folk om det hela – på engelska…
“We developed a good, and successful, relationship through the distribution of theHunter Call of the Wild, so we’re happy to partner up with THQ again with our brand-new IP, Generation Zero. With a strong partner like THQ we can put our full focus on what we’re best at; making fantastic game experiences,” says Pim Holfve, CEO, Avalanche Studios.

“Having been fans of the Weird Science our fellow Nordic friends have been doing for years, we are very excited to Do the Right Thing, as well as providing gamers with the first opportunity to play Generation Zero for themselves on the THQ Nordic booth at Gamescom,” says Jan Binsmaier, Publishing Director, THQ Nordic.

Generation Zero kommer 2019 till Playstation 4, Xbox One och PC. Digitalt och boxat.

Avalanche Studios

Lämna ett svar