Visste du att...

Warhammer Vermintide 2 ute på Xbox One idag

Warhammer Vermintide 2 Xbox One

Ute på Xbox One nu – Vermintide 2

Svenska Fatsharks succéspel Warhammer Vermintide 2 välte en och annan kiosk till PC när det släpptes den 8:e mars i år – nu är det ute till Xbox One.

Huruvida kiosker kommer vältas eller inte återstår att se, men i och med att alla som är prenumeranter på Game Pass får tillgång till det idag också så finns stora möjligheter att det kommer vara ett av de mest spelade spelen på Xbox-enheten världen över från och med nu och ett tag framöver.

”Vi är exalterade över att släppa Vermintide 2 till Xbox-spelarna” säger Martin Wahlund, vd på Fatshark, och fortsätter ”Vi ser fram emot att ta oss an Skaven och Chaos tillsammans med konsolspelarna”.

Nu är det dock bara Xbox One-spelarna som får ta sig an Skaven och Chaos då Playstation 4-versionen kommer att släppas senare. Ett system i taget släpper Fatshark för att kunna lägga fokus på att ha ett så pass bra spel som bara möjligt.

Xbox One-ägare får möjligheten att köpa standardupplagan för 29,99 Euro eller Premium Edition för 44,95 Euro. Den senare innehåller det listan nedan.

Warhammer: Vermintide 2 Premium Edition
+ Sigmar Keep Statue
+ Helmgart Heraldry Themed Skins
+ Premium Edition Portrait Frame
+ 3 stycken Exklusiva Heroic Deeds

Spelar du via Game Pass så får du standardversionen, men kan köpa till ett Premium-paket för en prislapp vi inte känner till, men gissar att det är mellanskillnaden på 15 Euros. Ungefär.

Är du en influencer och strömmar dina spel via Mixer? Då finns Mixer-integration med i spelet som gör att de som tittar kan göra livet surt för dig genom att rösta fram diverse hemska fienden när du absolut inte behöver dem.

Spelar du på Xbox One X kommer du få en så kallad Enhanced Version. Och det är ju alltid bra. Vi pratade med spelets producent, Robert Bäckström, tidigare – och vad han hade att säga kan du läsa här.

Lanseringstrailern som berättar att det bjuds på Brutal Combat minsann.

Lämna ett svar