Visste du att...

THQ har köpt upp ännu ett företag

Handygamers THQ Nordic

THQ Nordic öppnar plånboken igen

Det här gången är det tyska Handygames som blir THQ-ägt.

Med köpet av Handygames ingår alla deras IP:n, så som Townsmen or Clouds och Sheep. Okej, erkänner villigt – har aldrig hört om några av dem. Handygames kommer i alla fall att fortsätta som vanligt och all personal blir kvar.

“It is a true win-win situation for all parties involved, as Handygames perfectly complements the setup of the rest of our group as the new go-to-publisher for small- and midsized developers and projects and will benefit from our network and infrastructure in return. In joining forces with HandyGames, THQ Nordic is tapping into the VR Games segment, and gains access to one of Europe’s most powerful mobile games distribution network” sade i inte alls så få ord Klemens Kreuzer från THQ Nordic. Och han är inte klar där och fortsätter… “So we raise our glass and welcome HandyGames to the THQ Nordic crew.”

THQ Nordic

Lämna ett svar