Visste du att...

Fler spelmotiv i modebutiker

Streetfighter Forever 21
Trycket på vänster bröst på t-shirten.

Streetfighter dyker upp hos Forever 21

Modeklädkedjan Forever 21 fortsätter att ha spelmotiv på sina kläder. Man kan undra när till exempel H&M och andra kedjor ska förstå att spel är för alla nu för tiden.

Spelmotiv hos många klädkedjor
Uniqlo jobbar med både Nintendo och Blizzard och har en riktigt snygg serie spelmotiv, Target och Old Navy har blandade spelmotiv. Modekedjan Forever 21 har – enligt mig – lite udda t-shirts som inte är så värst snygga. Ofta funderar jag på vem som egentligen köper dem. Det är det nästan i det här fallet också, men det är dock ett Streetfighter-motiv och det är ju lite koolt hur man än vänder och vrider på det.

Streetfighter Forever 21
Ryggen har diverse karaktärer.

Inte bara Streetfighter
Streetfighter-tröjan finns inte med på Forever 21:s hemsida, men där finns i stället en en Sonic-tröja. Även om Sonic är spelmotiv så tycker jag personligen inte att det räknas. Han är mer av en seriefigur och det kunde lika gärna varit Musse Pigg. Men okej, det är spel och det är koolare än mycket annat.

Sonic Forever 21
Så ser Sonic ut.

Forever21.com

Lämna ett svar