Visste du att...

Xbox pressevent var fullt med nyheter

Xbox press event 2018 los angeles

Xbox bjöd på många nyheter

Inte bara spel, de har även köpt upp en massa utvecklare och de håller på med Xbox Two.

Exklusiva spel framöver
Microsoft ligger steget efter Playstation när det gäller sålda konsoler och så kan de ju inte ha det. Många anser att det beror på att de har för få egna titlar och det förefaller det som de själva tycker också i och med att de har köpt upp ett gäng med utvecklare. Det här kommer innebära exklusiva titlar självklart.

Xbox press event 2018 los angeles

Maffigt event
Presseventen på E3 är alltid maffiga och så var också Microsofts. De har stora skärmar, bra ljud och massor av ljuseffekter. Men när Forza visades upp och de visade upp att det var fyra årstider, då släppte de ner konfetti från taket som skulle simulera höstlöv. Riktigt häftigt – och städarna var säkert minst lika imponerande.

Xbox press event 2018 los angeles

Game Pass
Game Pass blir bättre och bättre. Inte bara gamla spel kommer att finnas på Xbox-tjänsten, utan nu meddelades det att många nya spel kommer att dyka upp där på dag ett.

Xbox Show Case
Efter att själva presentationen var klar, då fick ett antal spel visas upp på scenen för media och influencers. Där fanns bland annat svenska inslag i The Division, Unraveled 2 och Warhammer Vermintide 2.

xbox e3 pressevent los angeles

Xbox Two
Den kommer knappast – eller man vet aldrig – att heta Xbox Two, men Phil Spencer sa att de håller på att jobba på nästa Xbox.

Mer om allt
Det här är en lite snabbskriven artikel och för att inte missa något, kika in på diverse sidor. Det fanns flera lanseringsdatum med mera bland annat.

Lämna ett svar