Visste du att...

Battlefield V äger rum i andra världskriget

Battlefield V Dice

Idag gick EA ut med info om kommande Battlefield

Battlefield V meddelades idag, eller i alla fall information om spelet meddelades, via ett evenemang i London, vilket också självklart sändes live på nätet. 320 000 tittare som mest – vad vi såg.

Andra världskriget
Battlefield V äger rum i andra världskriget och det var där allt började i Battlefield-serien. Cirkeln är så att säga sluten.

Större och bättre
Producenterna säger att de ska leverera en bättre och större upplevelse än någon annan gjort i andra världskriget-miljö tidigare. I och med att åren gått och tekniken blivit så mycket bättre kommer de att kunna erbjuda den upplevelsen de ville göra för 16 år sedan – eller så säger de i alla fall med sitt trimmande PR-språk. Spelet innehåller både en single-spelarupplevelse och multiplayer.

Company
Ett spelläge som ger spelaren möjligheten att uppgradera sin karaktär och även göra kosmetiska ändringar på din karaktär. Det här spelläget ska erbjuda en personligare upplevelse. Inget unikt i spelvärlden, men ett smart drag för att få spelare att fortsätta spelet och inte hoppa över till vad de spelade innan eller en konkurrent.

Pay to Win?
De gjorde verkligen sitt för att understryka att man inte kan köpa sig framgång, utan att man måste spela sig till sådan. De underströk även att det inte kommer någon premium-pass, utan när man köpt spelet kommer man att ha allt och få allt när det släpps nytt innehåll – om vi fattat allt rätt.

Lanseringsdatum
Battlefield kommer att släppas den 19:e oktober 2018.

Reveal-filmen.

Lämna ett svar