Visste du att...

The Station visar upp Righteous

Righteous från The Station

Svenska The Station visar upp nytt spel

The Station var tidigare en del av Tarsier, det var till och med där som Tarsier såg dagens ljus för första gången. Sedan flyttade Tarsier över till Malmö och The Station bildades i Karlskrona (staden utan SHL-lag). Sedan dess har det varit ganska tyst från The Station, men nu har de visat upp en trailer för ett kommande spel som heter Righteous.

Så här säger The Station själva om spelet
Righteous features an emotional journey through cities and countrysides of a war-torn Europe and is inspired by real stories from WWII. It’s a story about vulnerability and a young woman’s journey from innocent idealist to resourceful resistance veteran, depicted in a gorgeous 80’s anime art style.

Righteous

Lämna ett svar