Visste du att...

Nintendo visar upp mer av Labo

Nintendo Labo

Nintendo Labo – fler sätt att skapa, spela och upptäcka

För inte så länge sedan avslöjade Nintendo att Nintendo Labo kommer till Nintendo Switch den 27:e april. Idag kan vi avslöja ytterligare något spännande om Nintendo Labo.

Nintendo Labo handlar om att skapa, spela och upptäcka. Ett nytt, spännande spelläge som ingår i Nintendo Labos mjukvara är Toy-Con Garage. Detta spelläge visar, på ett roligt och lättillgängligt sätt, hur du kan sätta ihop delarna på andra sätt än i grundinstruktionerna. Testa att kombinera olika detaljer och upptäck nya sätt att spela Nintendo Labo.

Utöver Toy-Con Garage så erbjuder alla Toy-Con i varje kit också flera roliga möjligheter att fortsätta skapa, spela och upptäcka.

Variety Kit
Toy-Con Piano
Efter att ha satt ihop pianot med sina 13 tangenter kan du spela in dina egna låtar och sen spela upp dem. Testa olika ljud och tonhöjder. Det kan leda fram till något riktigt unikt. Du kan till exempel göra en låt med enbart ljud från katter.

Toy-Con Motorbike
Kör din motorcykel genom olika banor, utmana datorstyrda motståndare och samla ballonger i bergig terräng. Du kan också skapa dina egna banor.

Toy-Con Fishing Rod
Det finns många exotiska fiskar att upptäcka och djuphavsfiskarna är riktigt kluriga att få upp. Du har också ett akvarium för alla fiskar du fångar och du kan skapa din egen fisk.
Toy-Con House: Bli kompis med den söta varelsen som lever i Toy-Con-huset och upptäck olika sätt att interagera och spela med den via skärmen på Nintendo Switch. Det finns mycket att upptäcka här, bland annat kan du köra race med gruvvagn, spela bowling och hoppa rep.

Toy-Con RC Car
Den radiostyrda bilen erbjuder mängder av unika möjligheter som kommer att överraska dig. I paketet Variety Kit finns material nog att bygga två stycken Toy-Con RC-bilar. Det innebär att du och en annan spelare kan tävla mot varandra, bland annat genom att försöka slå ut varandra i en så kallad ”sumo challenge”. Ni kan också sätta upp en hinderbana och tävla på den. Genom att skapa en bana med de medföljande reflexklistermärkena kan du få bilen att köra själv, då den kan använda sig av IR-känsliga rörelsekameran som finns i höger Joy-Con.
Lär dig mer om Nintendo Labo Variety Kit i denna nya trailer: Nintendo Labo – Toy Con 01: Variety Kit

Robot Kit
Här kan du bygga din alldeles egen Toy-Con Robotdräkt och ta kontrollen över en robot i spelet som medföljer. Ta dig an olika utmaningar och förstör föremål som i sin tur låser upp nya mäktiga färdigheter.
Utmana en vän i ett tvåspelarläge. Här behöver du dock ett till Robot Kit för att kunna använda denna möjligheten.

Nintendo Labo uppmuntrar spelare att använda sin fantasi och kreativitet. Detta Robot Kit kan du utveckla vidare och det kan också innebära att du levlar upp din robot i spelet.

Nintendo Labo – Overview Trailer

Nintendo Labo – Toy-Con 01 Variety Kit

Nintendo Labo – Toy-Con 02 Robot Kit

Lämna ett svar