Visste du att...

Bixby är eliminderad – på riktigt

Samsung Bixby

Bixby är avstängd

Vi skrev att Bixby äntligen gick att stänga av, det vill säga knappen på Samsung S8 och S8+. Det stämde inte riktigt. Bixby dök upp ibland och om man höll inne Bixby-knappen länge var han där som gubben i lådan. Men nu, lagom efter att i princip hela världen har klagat har Samsung tydligen lyssnat – de är inte så värst lyhörda – och det har kommit en ny uppdatering och den gör det vi önskat länge; Stängt av knappen helt och hållet.

I framtiden kanske vi får bestämma själv över vad knappen ska användas till?

Om Samsung bryr sig om sina användare alls, då kommer de ge oss möjligheten att själv bestämma vad som händer när man trycker på knappen. Men det är väl att hoppas lite väl mycket förmodligen.

Samsung S8 Plus

Lämna ett svar