Visste du att...

Klämmer på LG V30

LG V30

Vi har känt lite på nya LG V30

LG V30 verkar på pappret vara allt som LG:s G6 inte var. Och idag hade vi möjligheten att känna på en enhet som hastigast. Det var väl inget nytt vi lärde oss, förutom hur den är i handen. Det som kanske var lite trist var att skärmen är lite rundad. Inte alls som Samsung S8 då skärmen slutar tidigare, men rutan fortsätter. Det är snyggt, men frågan är väl hur praktiskt det är om man tappar telefonen.

Generellt är den skön att hålla i. Känns inte så stor, även om den är det. Gränssnittet sitter som en smäck för de som gillar LG:s upplägg och de som inte gör det kommer inte ha några större problem för den delen.

Vi ser fram emot att prova telefonen lite mer framöver, men vad vi lärt oss än så länge är att den är en av årets bättre lurar.

Lämna ett svar