Visste du att...

Focal gör Assassins Creed-hörlurar

Focal + Ubi = dyra lurar. Gillar du Assassins Creed lite väl mycket? Då kan Focals nya hörlurar vara något för dig.

Den ena varianten är Focals trådlösa lurar som exklusivt säljs på Ubisofts onlinebutik och den andra är Utopia som är framtagen i samarbete med franska juveltillverkaren Tournaire. Den senare är den som ser lite mer blingig ut på bilden nedan.

Den mer ordinärt utseende luren finns i 2 222 exemplar, medan lyxluren bara släpps i 10 exemplar.

“Focal and Ubisoft share the same commitment to excellence, enhanced service and creating an emotional connection. The Assassin’s Creed Origins limited headphones represent a first step for a long term collaboration”, sade François Tallec, Director of Licensing Out and Publishing på Ubisoft EMEA. “Sound is a key element in gaming for a true immersive experience. Focal, leaders in the hi-fi acoustic world, is proud to collaborate with Ubisoft for the launch of Assassin’s Creed Origins. This is the first step of a French partnership dedicated to excellence in these two matching universes”, said Sébastien Dumas, FOCAL Brand and Communication Director.

Den trådlösa luren kostar 249 Euro, medan Tournaires variant går lös på 50 000 Euro. Helt klart värt det. Sedan kan man köpa till bronshuvudet på bilden för 12 000 Euro.

Focal Assassins creed

Focal Assassins creed

Lämna ett svar