Visste du att...

Metal Gear Solid V och Amnesia Collection gratis för Playstation Plus-medlemmar

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och svenska The Amnesia Collection blir gratis för Playstation Plus-medlemmar i oktober.

Under oktober kommer Playstation Plus-medlemmar att få tillgång till Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och skräckspelet The Amnesia Collection. VR-spelet RIGS: Mechanized Combat League och partyquiz-spelet That´s You fortsätter vara kostnadsfria bonusspel för medlemmar till slutet av månaden.

Nedan Sonys texter om spelen…

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Det senaste kapitlet i sagan från den legendariska spelregissören Hideo Koijma tar oss tillbaka till 1987. I Phantom Pain spelar du som Snake, en elit-legosoldat som är ute efter hämnd mot de personer som nästan dödade honom för ett par år sen. I gigantiska öppna miljöer kommer du behöva använda både skicklighet och utrustning för att infiltrera fiendens baser. Spelet kryddas med den knasiga japanska humor som kännetecknat spelserien sedan dag ett.

Metacritic har gett Metal Gear Solid V: The Phantom Pain betyget 93, vilket är ett av de högsta betygen för Playstation 4-spelen någonsin.

The Amnesia Collection
Det andra spelet denna månad är publikfavoriten The Amnesia Collection från den från den svenska spelstudion Frictional Games, som är experter på skräckspel. Kollektionen består av Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: A Machine for Pigs och DLC, Amnesia: Justine. Det första spelet i serien, The Dark Descent kom redan 2010 och anses vara ett av de läskigaste spelen någonsin.

Spelmässigt kommer du lösa pussel och samla ledtrådar till din egen berättelse, men det allra bästa är spelupplevelsen. Det är en atmosfär fylld med skräck och du känner dig obekväm 99% av tiden. Dessutom har du inte tillgång till några vapen att skydda dig med. Att fly är din enda möjlighet.

Besök PlayStation Store den 5 oktober och ladda ner gratisspelen här.

Har du inte hunnit testa september månads gratisspel ännu? Då är de Infamous: Second Son och Child of Light som går att ladda ner några dagar till.

The amnesia collection

Lämna ett svar