Visste du att...

Joypad-kylare för svettiga händer från Nyko

Men, det är ju inte första april!?!?

Nyko har släppt något som de kallar Intercooler Grip, vilket är en fläkt som monteras på din Playstation 4- eller Xbox One-kontrollern för att kyla ner dina händer. Något man inte vill ska hända är ju att tappa greppet på grund av svett vid ett viktigt speltillfälle. Låter fortfarande som ett aprilskämt.

20 Dollar finns de för via Gamestop i USA och de dyker säkert upp här hemma också på ett eller annat sätt.

”Controllers can become slippery and hard to use during extended gameplay sessions due to sweat,” sade Chris Arbogast, Nyko’s Director of Sales and Marketing. ”We’ve solved this problem by bringing our console Intercooler technology to controllers, delivering airflow to the player’s palms with a discreet cooling fan.”

Intercooler Grip har ett uppladdningsbart batteri som inte drar ström från kontrollen och laddas via en Micro-USB. Fläktarna ska vara tysta och inte störa spelandet.

Lämna ett svar