Visste du att...

Gratis DLC till Warhammer Vermintide

Svenska Fatshark släppte idag en ny DLC till Warhammer Vermintide – och den är dessutom helt gratis.

Arrogance Lost heter uppdateringen och själva banan heter Trial of the Foolhardy. För att låsa upp banan krävs en hel del av spelaren och hela uppdateringen är riktad mot spelarna. Lyckas man inte låsa upp den nya kartan, då kan man bli inbjuden till den av någon som har access. Klarar man den sedan tillsammans, då får alla som varit med och spelat banan upplåst.

Utöver en massa uppdateringar, nya utmaningar (Achievements) och en nya bana, så kommer även en ny dräkt till varje karaktär. Dessa kan man köpa för 1,99 Dollar styck.

Här är infosidan om alla uppdateringarna.

Fatshark säger så här om Arrogance Lost…

Warning! This DLC is aimed at hardcore players of Vermintide – foul language and animated gestures might occur. These challenges are not for the faint hearted – are you up to the task?

Arrogance Lost cranks the challenge up to 11, and even the free map – Trial of the Foolhardy – is hidden and requires unlocking. A number of new achievements (or unachivablements for most of us) have been added, as well as rebalanced traits.

“Arrogance Lost might be writing cheques your skills can’t cash.” says Martin Wahlund, CEO of Fatshark. “It’s a free update, but it will cost hard labour to be able to earn the achievements, as well as unlocking the new Trial of the Foolhardy map.”

Arrogance Lost Features
New super hard achievements
Rebalanced Traits and red weapons
New Map: Trial of the Foolhardy.

Lämna ett svar