Visste du att...

Xbox One X – världens kraftfullaste konsol

På Xbox-eventet innan E3 visades Scorpio upp, men då med ett nytt namn; Xbox One X. Vet inte om det rullar av tungan, men gissar att den får heta One X allt som oftast.

Den kommer vara mindre än tidigare versioner och laddad med mer kraft. Microsoft själva sade alltid att det var världens kraftfullaste konsol och underströk nästan ordet konsol. Gissar att det var för att inte irritera datorspelare med monsterriggar.

Lose yourself in worlds built for immersive true 4K gaming, where action is brought to life with 2160p frame buffers. Enjoy brilliant graphic details in lights, shadows, and reflections with High Dynamic Range and Wide Color Gamut. Experience premium audio that puts you in the center of 3D spatial sound. Stream and record game clips in 4K at screaming-fast 60FPS. With 6 teraflops of processing power and 12GB GDDR5 graphic memory, Xbox One X is 40% more powerful than any other console. Feel true power.

Läs mer om Xbox One X på svenska Xbox-sidan.

Lämna ett svar