Visste du att...

10 Chambers visar upp en teaser för sitt första spel

Bröderna Andersson drev GRIN hela vägen till det gick åt pipsvängen den 12:e augusti 2009. Sedan startade de upp Overkill som fick en hit med spelet Payday och de blev sedan uppköpta av Starbreeze. Broder Bo blev senare VD på Starbreeze och Ulf som alltid varit Game Designer var just det. Payday 2 blev en ännu större succé och är också Starbreeze kioskvältare.

Någonstans längs vägen hoppade Ulf av expresståget Starbreeze och startade en egen studio; 10 Chambers Collective. De har jobbat i det tysta ett bra tag, men nu har de meddelat vad deras första spel heter och skickat ut en teaser-film dessutom.

Spelet heter GTFO, som förmodligen bara kan betyda Get the Fuck Out. Förstapersons coop ska det vara och filmen kan du kika på nedan.

 

Lämna ett svar