Visste du att...

Vad spelar du nu – Martin Wahlund

Martin Wahlund, Fatshark

Martin Wahlund är vd och medgrundare av svenska studion Fatshark, som är aktuella med uppföljaren på Warhammer Vermintide.

Innan Warhammer-spelen skapades på Södermalm har Fatshark släppt spel som Lead and Gold, Krater och Hamilton’s Great Adventure. Men även jobbar med War of the Roses och War of the Vikings bland annat. Alla dessa under ledning av herr Wahlund.

Vad spelar du nu?
Jag spelar Playerunknown’s Battleground and Everquest on a progression server called Agnarr.

Vad ser du fram emot?
Ser fram emot Destiny 2 till PC och Pantheon, och nya Super Mario till Switch.

Teasern för Martin och Fatsharks kommande Warhammer Vermintide 2.

Har du missat någon av de tidigare Vad spelar du nu-artiklarna? Då hittar du dem här; Simon Viklund, Magnus Esko, Mattias Nygren, Stefan Ljunqvist, Mats Andersson, Mattias Wiking, Jens Andersson, Krister Karlsson, Tor Sigurdson och Clement Kwong. Eller via sökrutan uppe till höger.

Lämna ett svar