Visste du att...
Victor Vran: Overkill Edition
6.5

Victor Vran: Overkill Edition

Victor Vran: Overkill Edition till Nintendo Switch stillar lite av hungern för alla som suktar ogenerat efter Diablo III och inte vill vänta

Spelaren är Victor
Som väntat heter vår spelbara karaktär Victor, en muttrande demonjägare som i sitt sökande efter en förlorad vän finner nog med barmhärtighet att hjälpa invånarna i den fiktiva staden Zagoravia mot en invasion av demonisk natur. Dialog med vänliga själar tar form i enkla stillbilder och klyschigt röstskådespeleri.

Zagoravia bjuder på varierande miljöer
Banorna är uppdelade efter Zagoravias distrikt och innefattar bland annat stadsmiljöer, grottor och slottsmurar. Vid kontroll av Victor sker det ur ett isometriskt tredjepersonsperspektiv. Mot fienderna som härjar i staden har Victor många stridsfärdigheter som ställs på prov. Mixen mellan fantasy och vetenskap gör att både trollformler, magiska svärd och skjutvapen ryms i arsenalen. Upplägget är i övrigt klassisk Diablo-klon med mängder av utrustning, vapen och konsumtionsvaror som går att hitta i kistor och fallna fiender. Den stora skillnaden är hoppknappen som kan användas för att hitta hemligheter eller enkelt fly undan en överväldigande skara fiender.

Online eller offline
Victor Vran kan spelas tillsammans med upp till tre andra spelare online. Ett offlineläge för två spelare finns också tillgängligt, men då behöver den andra spelaren antingen ett till par joycons eller en PRO Controller. Då det säljs mot en billigare penning är det mycket innehåll för pengarna, speciellt med tanke på att de två stora expansionerna är inkluderade.

Bra, men större titlar lurar i vassen
Det underhåller för stunden, men de bättre titlarna inom samma genre gör sig påminda. Vi kan rekommendera det för spelare som vill ha något att släppa loss i tillsammans.