Visste du att...
7

Total Arcade Racing

Total Arcade Racing

Saknar du klassiska Super Sprint kan svenska Pretty Fly Games senaste spel vara något för dig.

I Total Arcade Racing finns en uppsjö av spellägen att välja på och den gemensamma nämnaren är att man framför sin bil i alla disciplinerna. Bilen ser man uppifrån och väljer man att köra turneringen så kommer Super Sprint-känslan fram då de tre första banorna verkligen lånat inspiration från det klassiska spelet som släpptes 1986 av Atari.

Det går relativt snabbt att bli tjenis med kontrollen och bilen är sådär lite överdrivet sladdande, vilket gör att man kan sladda sig runt stora delar av banorna. Blir lite isracing på asfalt över det hela. Banorna är relativt förlåtande och man kan gena lite i kurvorna, men man kan också fastna på lite sakar här och där vilket är sjukt frustrerande då det är svårt att komma i fatt de andra bilarna.

Utöver racingen finns Destruction Derby där man ska eliminera de andra bilarna genom att köra på dem. Ett annat spelläge är oändliga banan där man kör till bilen inte klarar fler smällar. Det finns en handfull till spellägen som bjuder på bra variation. Man kan vara en till åtta spelare via lokal multiplayer och vissa spellägen kräver att man är minst två spelare.

När det gäller grafiken så kunde den varit lite mer polerad för att höja spelets upplevelse. Det är inget fel på underhållningen, men det hade helt klart mått bra av höjas ett par snäpp rent grafiskt.