Visste du att...
7.5

Pacer

Pacer

Har du saknat Psygnosis gamla slagdänga Wipeout? Då kan du sluta med det nu.

Flyger fram
Rymdracing i höga hastigheter. Pacer har lånat en hel jäkla del av klassiska Wipeout och om du någonsin spelat det behöver vi inte förklara spelet alls. Det är i princip Wipeout med för och nackdelar.

Om du inte är tjenis med Pysnosis klassiker så är det banracing med rymdskepp i något som kanske kan liknas med framtidens F1. Det går hiskeligt snabbt och det gäller att hänga med i svängarna. Man kan valla sig fram då banorna har kanter, men skölden sänks och det är aldrig vinnande att ens rymdskepp exploderar. Rymdfarkosterna är utrustade med vapen och racingen är på så vis inte helt renhårig.

Man kan justera sina skepp och det är väldigt mycket man kan justera. Nästan lite för mycket. Den delen skulle kunna bantas i mina ögon. Skeppen är relativt lätta att kontrollera och det tar inte många varv innan man är en pilot av rang.

Snyggt och snabbt
Precis som Wipeout är Pacer rent och snyggt designmässigt. Precis som man förväntar sig att ett sånt här spel ska se ut – vilket självklart beror på att det är så här Wipeout ser ut. Det har satt standarden. Samma gäller med den flygande hastigheten och allt annat. Det här är Wipeout på en Xbox i princip och är det snabb racing i futuristiska ekipage som du letar efter har du hittat spelet för dig.