Visste du att...
8

Fifa 22

Fifa 22

Lite av en utfyllnadsrecension skulle man kunna kalla vår recension av Fifa 22. Ett spel som snart är ett år gammalt, men via Xbox Game Pass är högst aktuellt.

Fifa-spelen kommer, som de flesta vet, varje höst. Nu snart är det slut på det, eller i alla fall namnet, då Electronic Arts inte ville ta licenskostnaden för varumärket. Spelet kommer att vara detsamma, bara med nytt namn. Det sista under Fifa-varumärket blir Fifa 23 som kommer nu till hösten.

Fifa 22 bjuder på allt man kan önska sig från ett Fifa-spel skulle man kunna säga. Nu har det varit ett uppehåll från min sida med Fifa-spelen, men jag får i alla fall för mig att kontrollen blivit lättare. Jag kan ha fel, men jag har i alla fall bättre precision i både passningar och gör fler mål än när jag spelade det senast.

Gillar man fotboll är Fifa alltid ett bra val. Gillar man fotboll och är en betalande prenumerant av Xbox Game Pass, då är det ett fantastiskt val.

Många räknar Game Pass som gratis, men det kostar varje månad. Priset av Game Pass blir dock bättre ju mer du spelare, så spela som sjutton och då blir det nästan gratis.