Visste du att...
6

Harmony’s Odyssey

Harmony’s Odyssey

En häxa och hennes katt är på äventyr i det färgglada pusselspelet Harmony’s Odyssey.

Häxa runt
I pusselspelet Harmony’s Odyssey spelar man som en liten häxa som tillsammans med sin busiga katt hamnar i trubbel med olika mytologiska varelser och karaktärer. Med sitt trollspö kan häxan trolla runt omgivningen så att den hamnar i oordning, vilket hjälper henne undvika Kerberos och Oden med flera som hon retat upp. Som spelare hjälper man henne återställa omgivningarna så att hon klarar sig undan dem.

De flesta banorna består av ett gäng rutor, eller pusselbitar, som ska flyttas runt så att bilden/banan återställs. De inledande banorna i varje värld består av några få rutor men dessa blir fler och fler och i vissa banor skiftar man även mellan våningar i pussellösandet. Det blir dock aldrig svårt och det finns dessutom tre svårighetsgrader att välja mellan.

Pussellösandet bryts ibland av med ”finn fem fel” där man ska hitta skillnaderna i två nästan identiska scener, eller av enklare labyrintbanor sedda från ovan där man ska guida häxan till slutet.

Harmony’s Odyssey är ett färgglatt och gulligt pusselspel. Lite plottrigt ibland vad gäller det visuella och ganska kort men trevligt så länge det varar.