Visste du att...
Bayonetta 2 switch
9

Bayonetta 2

Bayonetta 2 är en större, värre och vildare fortsättning på en redan galen häxjakt.

Denna tvåa släpps nu alltså igen i ny, optimerad skrud och ingen borde hålla sig undan från detta fullständigt vanvettiga, skenande godståg av action. Inget kan förbereda dig för vad som komma skall.

Det spelar helt otroligt bra i nästan perfekta 60 bilder i sekunden. Witch Time är fortfarande en fröjd att dansa mellan och Bayonetta stjäl showen med extroverta kroppsglädje. Att se vad som ska hända härnäst – hur det ska eskaleras – gör det väldigt svårt att sluta spela. Det händer oväntade och ofta rent ut sagt löjliga saker, men att få uppleva det tillsammans med Bayonetta är mycket av charmen bakom det hela.

Nintendos utannonsering av Bayonetta 1 och 2 till Switch är lycka på flera sätt. För det första är originalspelet optimerat och rullar bättre än någonsin. För det andra är uppföljaren inte längre fast på en döende konsol (det var tidigare exklusivt till Wii U). För det tredje är Bayonetta 3 också utannonserat vilket gör budskapet tydligt: Bayonetta är här för att stanna, och tur är väl det!