Visste du att...
swegame spelutveckling fatshark jobb

Om #SweGame

 

Grattis alla spelutvecklare!
Jo, det var lite Dressmann där.

Alla som någonsin försök få ut sina spel i någon media vet precis hur lönlöst det är. Tidningar behöver nyheter som engagerar och det är större chans att välta kiosker med en artikel om GTA eller nåt liknande spel än ett spel som Anders i Svartbjörnsbyn jobbar med. Även om Anders gör något fantastiskt.

Därför har vi under en längre tid tänkt lansera en sektion på HYPE.se (men allt tar en jävla tid för oss) som inte skriver om något annat än svenskutvecklade spel. Vi kommer inte att skriva en gång om ett spel och sedan aldrig mer, utan vi kommer att vi kommer att publicera nyheter fortlöpande – även om det bara är ett par nya screenshots eller något annat. Självklart kommer vi ha någon form av tröskel för att inte göra sidan irrelevant, men vi kommer vara snällare än alla andra.

Vi kommer även att ge utrymme åt mobilspel. Det händer inte ofta om det inte har miljoner nedladdningar. Vi stannar inte där, utan jobbar du med Facebook-spel eller något annat så bör det vara nog för att ta sig genom det enorma nålsögat.

Om det är nog relevanta nyheter på Swegame kommer den även att nå förstasidan. Dock är förstasidan inte det viktigaste då vi förmodar att de som är intresserade av svenska spel läser Swegame i högre utsträckning än huvudsidan.

Kort och gott ämnar vi att bli världen bästa källa för information för svenska utvecklare.

För att synas på Swegame använder du kontaktformuläret.