Visste du att...

Boden Game Camps årliga brännbollsturnering

Boden Game Camp Brännboll 2025

Den årliga traditionen av brännboll när de nya eleverna anländer till Boden Game Camp fortsätter och i år var vi på plats i solen.

Tur med vädret
Det är inte alltid bra vänder i Sverige i september, men i år var det sol och varmt när de nya eleverna bevisade att spelutvecklare kan springa. Runt 250 personer var på plats och det hade även bussats in studenter från Skellefteå och Umeå.

Dagen börjar med en lite variant av mässa där alla fick en goodie-bag med lite nyttiga saker och möjligheten att prata med olika utställare som berättade att det är bra att ha en hemförsäkring i sitt nya boende med mera. Många av eleverna flyttar hemifrån för första gången och det är många saker som ska göras i sitt nya studentliv.

Allt som allt är det en trevlig tradition där studenterna kan umgås utanför skolsalarna och konversera utanför Discord. Med lite tur slutar dagen bara med träningsvärk och inte permanenta skador.

Om du vill vara med och spela nästa år eller bara vill läsa lite mer om Bodens spelutbildningar – då kan man läsa mer på deras hemsida.