Visste du att...
7

Moto GP 06

Rossi vinner alltid i verkligheten, men i spelet Moto GP kan du alltid se till att ändra på det.

Moto GP var ett ruskigt kul spel när det kom till Xbox och även det första racingspelet som verkligen bjöd på underhållning via Xbox Live. Det var alltid många spelare just i det spelet via Live och det hade till stor del att göra med att det följde med Xbox Live-abonnemanget. Oavsett om spelet hade köpts eller fåtts, så var det kul och kul att spela mot andra.

När uppföljaren dök upp var det självklart inte tal om att man kunde få den och då var det givetvis inte alls lika många som dök upp på Xbox Live heller. Att det var färre spelare gjorde att mitt intresse falnade för spelet och det fortsatte det göra. Nu sitter jag här med upplaga 06 och det är ett jäkligt bra roadracingspel. Problemet är egentligen att det inte bjuder på så mycket mer än föregångaren och blir därför lite av ett onödigt inköp – såvida man inte är en riktig fan av Moto GP-serien och vill ha alla senaste förare med mera.

Slutsumman av det här är att du lika gärna kan köpa föregångaren begagnat och få ut samma upplevelse i princip. Dock är det ett bra spel och är du en sann roadracingfantast, då är det ju självklart något du måste ha.