Visste du att...

Fyra Xbox-spel till Playstation och Switch

id at xbox skateboard

Xbox informerar

Många har rest ragg och funderat vad Xbox håller på med och om de kommer att sluta med konsoler.

Fyra spel
Phil Spencer säger att de kommer med en kraftfull konsol, så i alla fall en ny Xbox kan vi förvänta oss. Dock satsar Xbox på att finnas överallt, lite som AIK?, och det innebär att egen hårdvara inte behövs egentligen. Vi får se vad som händer framöver.

De spelen som kommer att dyka upp på Playstation och Switch är inte namngivna, men alla är över året gamla och är de enda i dagsläget. Det kommer att vara spel från Xbox-studios, vilket borde innebära Sea of Thievs och Hi-Fi Rush bland annat. Vad det inte kommer att innebära är Indiana Jones och Starcraft underströk de också.

En sak de understryker hårt är att alla deras egna spel kommer till Game Pass och det på dag ett. 34 miljoner Game Pass-prenumeranter nämner de också. Att allt dyker upp på Game Pass innebär också att alla kommande Activision-spel kommer dit, vilket är goda nyheter för alla som gillar Call of Duty.

Kika på Xbox digitala event som sändes igår.