Visste du att...

Ray Tracing visar upp på Oneplus-mobiler

RTX On

Datorspelare brukar skämta om Ray Tracing-filmer som visar av-på. Nu kommer det till mobiler också.

Tower of Ray Tracing Fantasy
Oneplus och Perfect World Games visar upp en ray tracing-version av spelet Tower of Fantasy på OnePlus 11 under mobilmässan i Barcelona. Båda parter har arbetat tätt för att föra ray tracing-teknologin till Tower of Fantasy på Oneplus 11. Via Oneplus 11:s stöd för Snapdragon Spaces kan de som besöker mässan uppleva ray tracing-teknologin.

”Vi är oerhört glada över att samarbeta med Perfect World Games för att visa upp industriledande teknologi på Oneplus 11 5G. Oneplus är dedikerade att leverera den mest uppslukande spelupplevelse till vårt Community och idag tar vi den upplevelsen till nästa nivå. Dessutom är Oneplus 11 5G den första Snapdragon 8 Gen 2 Snapdragon Spaces-redo telefonen och vi ger den här upplevelsen till utvecklare för att förverkliga sina XR-ideér” säger Kinder Liu, COO och Head of R&D Oneplus.

”Vi är glada över att samarbeta med Oneplus för att addera avancerad teknologi, som vi tidigare endast sett på PC, i mobiltelefonen. Som en ledande spelutvecklare är vårt uppdrag att ta fram den bästa upplevelsen för spelare och ray tracing-teknologin kommer dramatiskt att förändra in-gameupplevelsen” säger Dan Xu på Perfect World Games.

Ray Tracing
Ray Tracing är en teknologi som möjliggör dynamisk belysning, reflektioner, illustrationer och skuggor, vilket skapar extrem miljörealism vid spelande. Den nyligen lanserade Oneplus 11 är utrustad med mobilplattformen Snapdragon 8 Gen 2 som stödjer hårdvaruaccelererad ray tracingteknologi. Oneplus samarbete med Perfect World Games är en del av ett försök att helt utforska
potentialen i mobil ray tracing-teknologi.