Visste du att...

Motionscykelskrivbord från Acer

Ekinekt BD

Är det första april redan? Nej, det är bara CES-mässan i Las Vegas som bjuder på saker från framtiden.

Motionscykelskrivbord från Acer
Det var ett ord jag nog aldrig trott att jag skulle skriva. Som bilden visar är det ett skrivbord som har en motionscykel som stol. Trampar man på denna alstrar det elektricitet till sin arbetsyta. Tydligen nog mycket för att kunna ladda en laptop, men då inte i någon form av högre hastighet skulle vi tippa. Men långsam laddning är bättre än ingen laddning. Det gäller bara att inte ställa dit en tom dator och förvänta sig att jobba direkt – återigen, skulle vi tippa.

Allt som allt blir det en miljövänlig arbetsplats och dessutom är det förmodligen bra individen. Cyklar man en timme med ett tramp per sekund kommer det att generera 75 watt.

Kommer vi att se sådana här i framtiden? Troligtvis inte. Men alla sådana här typer av produkter brukar dyka upp under CES-mässan. Razer brukar bjuda på något unikt för att tävla om best in show och artiklar i massor. Får se vem som vinner i år, men vi tvivlar på att det är den här produkten. Den kommer nog få en massa artiklar likt denna och det är en vist det också.