Visste du att...

Starbreeze vd delar med sig av information via Twitter

Twitter

Det här var så pass kul att vi bara var tvungen att lägga ut det utanför Elons pengaslukare.

Källa
Du har säkert prata med något arsle som inte kan ta den info du ger som fakta, utan kastar ut sig ”källa?”. När någon säger något kan man kasta ur sig ”källa” och anse att det är svar nog. Solen går upp imorgon också. Källa? Källa-personen behöver inte göra annat än säga källa, för det innebär kort och gott att det är upp till informatören att bevisa att det är så.

Jag drabbades av en sådan person i våras. Jag sa att jag hört från säkert håll att E3 skulle ställas in och ville inte avslöja vem som sa det då det inte var officiellt ännu. Men, nog om det.

Tobias Sjögren som är VD på Starbreeze passade på att svara på frågor via Twitter. Mycket sympatiskt att prata publikt till att böja med, men sedan så drabbades han av en såndär källa-person. En som bara kastar det ur sig utan att ens fundera på om han skulle hålla muspekaren över postarens namn för att se var han jobbar eller annat. Bara ut med ”källa” som en vinnare. Tobias svarade på hans fråga…

Man skulle kunna säga att herr källa blev lite ägd.