Visste du att...

Colors Live lanseringsfest i Stockholm

Collecting Smiles arrangerade en liten lanseringsfest för Colors Live till Nintendo Switch. Typ ett år efter att det släpptes.

Covid har förändrat en massa i världen och kanske också skapat världens första efterlanseringsfest? Colors Live är ute sedan ett år tillbaka, men det stoppar inte Collecting Smiles från att fira det nu när det är mer okej att göra så kallade fysiska aktiviteter. Tidigare fick man säga att saker gjordes online om de inte var klassiska evenemang, nu får man understryka att det är fysiskt.

Colors Live är nog vad man skulle kunna kalla ett passionsprojekt där Jens Andersson är den som ligger bakom det. Andersson är en så kallad gammal räv som har jobbat på bland annat Starbreeze när de låg i Uppsala och Lucas Arts i San Francisco.

Med ett spel som heter Colors Live hade de passande nog hittat ett ställe som heter Färgfabriken att arrangera eventet på. Där bjöds det på pizza och det är nog kanske det mest passande tilltugget i spelbranschen. Ofta är det konstiga snittar och annat passande för en finsmakande skara, men jag tror att de flesta som i spelbranschen tar pizza eller burgare alla dagar i veckan.

Evenemanget passade också ett passionsprojekt och ett företag som heter Collecting Smiles. Det var rakt igenom trevligt, med trevliga personer inbjudna, trevliga konversationer med de trevliga människorna och allt som allt en lugn och supermysig tillställning. Bra arrangerat.

Med detta korta referat lämnar vi er med länken till Collecting Smiles hemsida och Colors Live.

Tack för pizzan.