Visste du att...

Billigare Google TV ute nu

Google TV HD

Känner du att du inte har någon användning för 4K kommer nu ett alternativ för dig som tycker att HD-upplösning räcker.

Håådee
Alla har inte en 4K-skärm att titta på eller ens tjänster som levererar i 4K. Vad man då ska med en 4K-enhet till kan man undra, men å andra sidan är det kanske att framtidssäkra sina grejer till viss utsträckning. Oavsett så har Google släppt en variant av sin Google TV idag, vilken har HD-upplösning. Det gör att prislappen landar på 469 kronor och det är hur man än vänder och vrider på det ett bra köp.

Den har alla funktioner som storebror, 4K-modellen, har. Bara i en lägre upplösning. Har man inte en smart-tv av senare modell, eller en smart tv överhuvudtaget för den delen, då är Google TV nära ett måste. Eller i alla fall gör den livet lättare för dagens strömmande tv-tittare.