Visste du att...

Max Payne 1 och 2 återvänder i uppdaterad form

Max Payne är – snart – tillbaka

Finska Remedy har meddelat att de har skrivit avatal med Rockstar Games om uppdaterade versioner av Max Payne-spel.

Bring the Payne
Glada nyheter för alla som gillar Max Payne kom idag från Remedy Entertainment. Finnarna har slutit avtal med Rockstar Games om att göra så kallade remakes av Max Payne 1 och 2. Uppdaterade versioner det vill säga. Vi hade självklart hellre sett nya spel, men att spela om kan vara underhållande nog för de som spelat originalen och för de som inte gjort det är det i princip nya spel.

”We were thrilled when our long-time friends at Remedy approached us about remaking the original Max Payne games,” sade Sam Houser, Grundare Rockstar Games ”We are massive fans of the work the Remedy team has created over the years, and we can’t wait to play these new versions.”

”Max Payne has always held a special place in the hearts of everyone at Remedy, and we know the millions of fans worldwide feel the same,” sade Tero Virtala, VD Remedy. ”We’re hugely excited to be working with our partners at Rockstar Games once again for the chance to bring the story, action and atmosphere of the original Max Payne games back to players in new ways.”

Spelen kommer att ges ut tillsammans och inte var för sig. Max Payne 1&2, eller vad nu namnet blir, kommer att släppas till Xbox Series X|S, Playstation 5 och PC.